Èxit de participació a la ruta-homenatge a Joan Peiró per llocs emblemàtics de la guerra civil a Mataró

 

El passat dia 8 d’abril va tenir lloc a Mataró una ruta guiada pels llocs emblemàtics de la guerra civil en la que es van llegir fragments d’escrits de Joan Peiró. El recorregut va ser dissenyat per la Comissió de Memòria Històrica del Consell Municipal de la Gent Gran i guiada per la historiadora Margarida Colomer que va dotar-la de contingut.

La ruta -que ja havia guiat Colomer en d’altres ocasions- va tenir en aquesta ocasió un itinerari més curt al llegir-se a cada parada un fragment de Joan Peiró en homenatge. El recorregut va començar a les 10 del matí i va acabar a les 12, i hi van participar 73 persones que van seguir les explicacions de Colomer a través d’àudio guies.

Margarida Colomer també ha elaborat el material Mataró, anys 30 i anys 40, pensat perquè es pugui treballar als centres escolars per tal de conèixer la història de Mataró de la mà de les persones grans que en van ser protagonistes.

 

 

http://www.cooperadorsdemataro.coop/joanpeiro/2017/04/09/exit-de-participacio-a-la-ruta-homenatge-a-joan-peiro-per-llocs-emblematics-de-la-guerra-civil-a-mataro

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari